Fietspuzzeltocht 16 september

Ook dit jaar organiseert de stuurgroep van de Ned. Herv. Kerk in Langstraat op zaterdag 16 september as. weer een prachtige fietspuzzeltocht door het mooie landschap van Oostflakkee. Vanouds een gezellige tocht met een fijne, ontspannen sfeer, over een afstand van circa 26 km. Al vele jaren doen er meer dan 50 mensen mee, kerkelijk en niet kerkelijk. De sfeer is altijd geweldig maar natuurlijk wel een beetje afhankelijk van het weer.

De start van deze fietstocht is van 9.15-9.30 uur. vanaf de kerk. De aankomst is ca. 12.00 uur. Halverwege is er een stop met koffie, thee of frisdrank.

Bij terugkomst gebruiken we bij het kerkgebouw een fijne lunch met soep en broodjes. De kosten zijn slechts € 7,50 pp met een maximum van € 20,- per gezin. De opbrengst van de fietstocht is bestemd voor het onderhoud van het kerkgebouw.

In verband met de lunch en de koffie graag even van tevoren aanmelden. Dat kan bij Cock Mijs, 06-20950571/ fam.mijs@planet.nl of bij Dirk Bal, 06-53660412/ dirk.bal@kpnplanet.nl .

Voor de winnaar is er weer een taart en wisselbeker beschikbaar! Graag tot ziens op 16 september.