De Keet is voor een aantrekkelijke prijs te huur. De ruimte leent zich bijzonder voor verjaardagen en jubilea, maar is ook zeker geschikt voor bijvoorbeeld het houden van vergaderingen of het geven van cursussen. Zeker bij feesten verwachten we van huurders (en hun gasten) dat zij zich zodanig gedragen dat geen (geluids)overlast voor de buurt en buren ontstaat. Net als thuis dus.

Let op: Alleen inwoners van Langstraat en leden van de Belangenvereniging kunnen De Keet huren voor feesten in de avond. Derden kunnen De Keet huren tot uiterlijk 22:00 uur. Deze beperking geldt niet voor andere activiteiten zoals vergaderingen.

Prijzen verhuur

Verhuureenheid*LedenNiet-leden**
4 uur€ 35€ 45
5 uur€ 40€ 55
6 uur€ 45€ 65
7 uur of langer€ 50€ 75

*  Als huurperiode geldt het hele tijdvak waarbinnen u toegang heeft tot De Keet. Dus ook als u vooraf spullen in De Keet wilt zetten, of als u tijd nodig heeft om op te bouwen.

** Niet-leden die met regelmaat De Keet huren, kunnen ook ‘Vriend van De Keet’ worden. Dit donateurschap kost € 10 per jaar en geeft bij het huren van De Keet altijd recht op € 10 korting (op de huurprijzen die gelden voor niet-leden). Huurt u De Keet dus vaker in een jaar, dan levert dit een aardige korting op. Ook directe familie van onze leden, die bij het huren van De Keet profiteren van ledenkorting, nodigen we graag uit om ‘Vriend van De Keet’ te worden. Uw bijdragen maken het voortbestaan van deze unieke locatie mogelijk! 

Klik hier voor de huurvoorwaarden en het reserveringsformulier.