Je bekijkt nu Vrijwilligersfestival GO

Vrijwilligersfestival GO

Om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten organiseren gemeente Goeree-Overflakkee en GOvoorElkaar samen de tweede editie van het vrijwilligersfestival. Het festival vindt plaats op vrijdag 8 september van 16.00 tot 21.00 uur. De locatie is net als vorig jaar het parkeerterrein bij het gemeentehuis in Middelharnis. Zet het in de agenda! Aanmelden kan via het aanmeldformulier tot maandag 4 september 9.00 uur.

Ook dit jaar verandert het parkeerterrein bij het gemeentehuis aan de Koningin Julianaweg in een sfeervol festivalterrein met een (alcoholvrije) bar, terras met zitplekken en springkussen. Lokale ondernemers zorgen voor genoeg te eten en te drinken.

Het muziekprogramma op het podium is van 18.00 tot 21.00 uur. In de middag is er ruimte voor andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld optredens of workshops van verenigingen.

Elke vrijwilliger mag een gast meenemen. Bij binnenkomst krijgen de vrijwilligers munten om te besteden bij de kramen. Is de gast iemand die ook vrijwilliger is op Goeree-Overflakkee? Meld dan apart aan. Dan liggen er ook voor deze persoon zeker munten klaar.